كامپيوتر برتر
كامپيوتر برتر

هر چي خواستي فقط درخواست كن.امنيت.هك.عيب يابي.ويندوز.راهكار.ترفند.آموزش.ريجستري.....


پنج راه برای ایمن ماندن در اینترنت


پنج راه برای ایمن ماندن در اینترنت
بهترین راه دفاع در برابر فیشینگ، نرم‌افزارهای مخرب، سرقت اطلاعات و حمله به حریم خصوصی‌تان خود شما هستید. ایران ناز، بهتر است این 5 قانون را برای محافظت از خود و هویت‌ تان در دنیای اینترنت و فضای مجازی بخاطر بسپارید. اگرچه مشكلات دنیای آنلاین بیشتر تكنولوژیكی است، اما راه‌حل‌های رفتاری دیگری هم وجود دارد كه در ادامه به آنها می‌پردازیم.

تغییر كلمه عبور
تغییر كلمه عبور در دنیای تكنولوژی مانند خوردن سبزیجات برای سلامتی است. همه ما می‌دانیم كه این كار را باید انجام دهیم با این حال اكثرا از انجام آن سرباز می‌زنیم. تغییر كلمه عبور خود، بخشی از مشكل است. جایگزین كردن كلمه عبور مناسب به جای كلمه عبور قبلی، خود مشكل دیگری است ضمن این‌كه استفاده از یك كلمه عبور برای چند حساب كاربری هم مشكل عمده‌ای است كه بیشتر افراد به آن توجهی ندارند.

وقتی یك سایت بزرگ هك می‌شود، هكر فرصت‌طلب می‌تواند با استفاده از درز اطلاعات به بیرون مانند نام كاربری، ایمیل و كلمه عبور از آنها سوء‌استفاده كرده و در سایت‌های دیگری از آنها سود جوید. با این روش او شانس خود برای دسترسی به اطلاعات دیگری را افزایش می‌دهد كه با یك ترفند ساده می‌شود از دسترس او دور نگه داشت.
 
به نظر می‌رسد داشتن یك استراتژی ایده‌آل برای كلمه عبور مانند انتخاب كلمه عبور ۲۰ كاراكتری مركب از اعداد و حروف برای هر یك از حساب‌های شما به صورت ماهانه می‌تواند بسیار سودمند و كارا باشد. البته شاید یك استراتژی معقول‌تر این باشد كه شما هر سه ماه یكبار یك كلمه عبور هشت كاراكتری مركب از اعداد و حروف برای حساب‌هایتان بگذارید.

آشنایی با قوانین مربوط به پست الكترونیك
شاید كمی خنده‌دار به نظر برسد كه یك ایمیل از طرف بانكی كه شما در آن حساب ندارید به شما برسد و درخواست اطلاعات شماره حسابی را كه مربوط به شما نیست، داشته باشد. این نوع از كلاهبرداری یا فیشینگ بسیار ناشیانه بوده و اغلب به جایی نمی‌رسد.

اما موضوع زمانی كه از بانك خود شما یك ایمیل ظاهرا مشروع دریافت كنید ،دیگر خنده‌دار نیست. بعضی كلاهبرداران با تكرار ایمیل یك سازمان و بعضا آدرس دقیق آنها اقدام به كلاهبرداری می‌كنند. روش‌های زیادی برای تشخیص این نوع حمله پیشرفته وجود دارد، اما یك تكنیك كاملا تضمین شده برای انجام این كار وجود دارد: چك كردن هِدرهای ایمیل.

هدرهای یك ایمیل نشانه‌هایی است كه ما را به منشا ارسال آن راهنمایی می‌كند. روش‌های پیدا كردن هدر از برنامه‌ای به برنامه‌ای دیگر متفاوت است، اما معمولا در جایی مانند سربرگ viwe(مثلا در جی‌میل در سربرگ ویو، برچسب Show Original و در یاهو میل در سربرگ ویو، برچسبsource )‌ قرار دارد. با كلیك كردن روی این برچسب می‌توانیم هدر را ببینیم كه شبیه به یكسری خطوط كد است.
 
به دنبال خطی بگردید كه در آن كلمه Received from قید شده است. اگر آدرس ذكر شده در این خط با آدرس ایمیل بانك یا سازمان مد نظر مطابقت نداشته باشد میل دریافتی یك میل تقلبی است.

پنهان كردن رد پا
معمولا سایت‌های رایگان توسط تبلیغات پشتیبانی می‌شود و تبلیغات اینترنتی چنانچه به درستی هدفگذاری شود، برای تبلیغ‌كنندگان از دیگر تبلیغات مانند تبلیغات در رسانه‌ها اهمیت بیشتری دارد. با استفاده از فایل‌هایی به نام كوكی‌های ردیاب، وب‌سایت‌ها اطلاعاتی در مورد عادات شما در مراجعه به سایت‌ها و صفحات مختلف وب جمع‌آوری میكنند تا برای خدمت به آگهی‌ها در جاهای دیگر از آنها استفاده كنند. جستجو برای یك محصول در آمازون می‌تواند به تبلیغ همان محصول در گوگل هم منجر بشود. جستجوی چیز دیگری در گوگل هم ممكن است به تبلیغ آن محصول در فیس‌بوك منجر شود.

بهترین راه برای جلوگیری از این ردیابی‌ها، نصب یك مرورگر با آپشن‌های اضافی است.

كاربران فایرفاكس می‌توانند با دانلود كردن نسخه رایگان نرم‌افزاری به نام Priv۳ و نصب آن، توانایی سایت‌های شبكه‌های اجتماعی و موتورهای جستجو برای ردیابی حركات آنلاین شما را محدود كنند. كاربران گوگل كروم هم می‌توانند از Adblock Plus استفاده كنند كه می‌تواند برای جلوگیری از ردیابی یا اجرای تبلیغات استفاده شود. البته به یاد داشته باشید كه بسیاری از سایت‌های مورد علاقه شما به دلیل درآمد ناشی از تبلیغات سرپا است.

اصرار بر رمزگذاری
معمولا وقتی با یك سایت در تعامل هستید و به عنوان مثال متنی را در یك باكس تایپ كرده و برای آن سایت می‌فرستید، روند كار به این شكل است كه اطلاعات اغلب از طریق یك شبكه Wi-Fi ارسال و دریافت می‌شود. - مشكل چنین سیستمی این است كه این اطلاعات كه از جمله كلمه عبور شما هم می‌تواند باشد- ممكن است در معرض دید دیگر افراد شبكه قرار گیرد.
 
دسترسی آزاد به ابزارهای ردیاب بسته‌ها(packet-sniffing) مانند Firesheep فایرفاكس، سرقت اطلاعات در شبكه‌های عمومی مانند كافی‌شاپ‌ها و فرودگاه‌ها را به شكل ترسناكی آسان ساخته است. معمولا سایت‌های معتبر و قانونی از پروتكلی به نام SSL استفاده می‌كنند كه پروتكلی برای رمزنگاری داده‌هاست و اطلاعات را قبل از ارسال توسط كاربر به سمت سایت و بالعكس كدگذاری می‌كند.
 
سایت‌هایی كه از این پروتكل استفاده می‌كنند دو ویژگی دارند: اول این‌كه آدرس آنها به‌جای http باhttps شروع می‌شود و علامت (آیكون) یك قفل كوچك در انتهای نوار آدرس آنها ظاهر می‌شود. چنانچه شكل قفل شكسته شده یا رنگ آن قرمز باشد، یعنی این‌كه گواهی SSL سایت منقضی یا نامعتبر شده یا به عبارت دیگر داده‌های شما دیگر از امنیت كافی برخوردار نیست. البته ممكن است سایت‌هایی كه برای ورود و تراكنش‌ها از SSL استفاده می‌كنند تمامی اعمال انجام شده در سایت را تحت این پروتكل و به شكل امن انجام ندهند.
 
برای فریب دادن یك سایت برای استفاده از SSL بسادگی می‌توان با اضافه كردن حرف S به http در قسمت آدرس این كار را انجام داد. چنانچه سایت از پروتكل SSL پشتیبانی كند، داده‌های شما رمزنگاری خواهد شد. (كاربران فایرفاكس می‌توانند با نصب نرم‌افزار «HTTPS Everywhere» این فرآیند را به طور خودكار انجام دهند.)

مدیریت اطلاعات هویتی
در هر جایی كه دسترسی به اینترنت ممكن است، امكان دارد از هر نوع اطلاعاتی كه روی شبكه‌های اجتماعی ارسال می‌كنید ، علیه خود شما استفاده شود. احتیاط در محتوای اطلاعات قرار داده شده روی صفحه فیس‌بوك، توئیتر یا حساب كاربری در سرویس شبكه اجتماعی ـ تجاری شرط عقل محسوب می‌شود.
 
سایت‌های شخص ثالث بی‌شماری براساس اطلاعات هویتی كاربران در گوگل، فیس‌بوك و توئیتر اقدام به ثبت سرویس‌های جدید یا ارسال نظرات برای آنها می‌كنند. اگر شما با نام كاربری كه مرتبط با نام واقعی شماست وارد یك سایت شوید، باید انتظار داشته باشید كه اطلاعات مزاحم و به درد نخور بسیاری كه بعضا همان چیزهایی است كه خودتان ارسال كرده‌اید دوباره برای شما ارسال شود.
 
اگر نمی‌خواهید این اتفاق برای شما بیفتد و سایتی نیاز به نام كاربری شما در یكی از شبكه‌های اجتماعی دارد، بهتر است از یك نام كاربری ساختگی (جعلی) استفاده كنید. شبكه‌هایی مثل توئیتر و گوگل این اجازه را به شما می‌دهند، اما فیس بوك چنین اجازه‌ای را به شما نمیدهد.




نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





 


به وبلاگ خودتون خوش آمديد مطالب مورد نياز خودتون رو از منوي سمت راست قسمت دسته بندي موضوعات انتخاب كنيد و لطفا نظر بديد ممنون @در ضمن تبليغات هم پذيرفته ميشه كافيه پي ام بزاريد @


آموزش ها
ترفند ها
عيب يابي و تعمير
باسازي ويندوز و نصب ويندوز xp .8.7
راهكارهاي براي كامپيوتر شما
امنيتي و هك
مطالب مفيد و جالب
اينترنت
مطالبي در مورد سخت افزار
آموزش بعضي از نرم افزار ها

 

محمدرضا
امین

 


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان كامپيوتر برتر و آدرس mouse.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





❤ ❤ آموزش هک ❤ ❤
وبلاگ سميرا
رنك پارس
ویزای شینگن
افزایش بازدید
تبادل لينك
هاست رايگان
خريد ميكرو تاچ
بازي آنلاين
تبادل لينك
تبادل لينك
سامانه پیام کوتاه
درج آگهی|تبلیغات رایگان
سايت تبادل لينك
سيستم تبادل لينك
خريد شارژ
سفارش عينك آفتابي
به روز ترين ها
فروش عینک ویفری
هر چي بخواي
وبلاگ موضوع آزاد
عينك آفتابي
واضح
ياهو
گوگل
ردیاب جی پی اس ماشین
ارم زوتی z300
جلو پنجره زوتی

 

 

ساخت و ویرایش زیرنویس با Notepad
نحوه‌ی مشاهده‌ی اطلاعات BIOS از طریق رجیستری ویندوز
آموزش امنيت ويندوز عامل 7
ابزارهای مفید سیستمی مخفی در ویندوز
آموزش ساخت ويروس
دانلود نرم افزار قفل گذاری بر روی وب کم CamBlocker 1.1.0.2
تبدیل فایلهای صوتی به Mp3 در مدیا پلیر ویندوز
فعال کردن حالت Safe Mode در «ویندوز 8»
ادغام فایل‌های تکه تکه شده به وسیله Command Prompt ویندوز
فعال کردن Windows Media Center در ویندوز 8
5 روش برای جابجایی بین نرم‌افزارهای در حال اجرا در نوار Switch List «ویندوز 8»
آموزش پارتیشن بندی در ویندوز بدون نیاز به نصب برنامه اضافه
پارسی کردن اعداد و صفحه کلید در ویندوز 7
نکته‌ی مفید و پر کاربرد برای کار کردن با CMD
میانبری برای دیدن همه برنامه ها-ويندوز 8
ترفند تغيير ساعت از طريق cmd
پسورد قوی برای کامپیوتر
سیستم شما چه مدت روشن بوده است؟
روشن کردن کامپيوتر در زمان دلخواه
تغيير پسورد Xp بدون دانستن پسورد قبلی
قرار دادن عکس در پس زمینه پوشه های ویندوز ۷
راهنمای کاربردی به روز رسانی کامپیوتر
ترفند کپی متن پیامهای خطای ویندوز
رمز گذاري بر روي فايل ورود
جلوگیری از اجرای برنامه هاهنگام راه اندازی ویندوز
از کامپیوتر و ویندوز بیشتر بدانید
ریز نكته های كار با كامپیوتر
کدهای ریجستری کامپیوتر
سخت افزار
طريقه نگهداری سخت افزار
مادربرد کامپیوتر
اینم برای تنوع
نسل بعدی تکنولژی: سیستم های کامپیوتری که بتوان آنها را پوشید!
ترفند جالب رجیستری کردن برنامه ها بدون نیاز به سریال نامبر و پرداخت هزینه
نحوه دسترسی و آموزش “BIOS Setup” کامپیوتر
ضبط و مشاهده همراه با صدا در گیرنده دیجیتال مخصوص کامپیوتر
آموزش و ترفند
4 ترفند کوچک در Yahoo Mail
چهار نکته برای چت کردن با امنیت بالا
اصطلاحات شبکه های کامپیوتری
ترفند کپی متن پیامهای خطای ویندوز
از کامپيوتر و ويندوز بيشتر بدانید ( آموزش )
آشنایی كامل با خطای سخت افزاری سیستم از طریق بوق آن
معرفی كامل تمام قطعات سخت افزاری کامپیوتر و اسمبل کردن سیستم
وقتی لپتاپ خیس می‏شود
تکنیکهای تمیز کردن کامپیوتر
ترفندی برای ذخیره نشدن اطلاعات شما توسط گوگل
ترفندی برای اینکه رمز شما در ویندوز 8 دیده نشود
نحوه ی نصب و غیر فعال کردن برنامه Deep Freeze
15 میانبر مفید برای افزایش کارایی در ویندوز

 

 

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 84
بازدید ماه : 155
بازدید کل : 20186
تعداد مطالب : 183
تعداد نظرات : 64
تعداد آنلاین : 2


سلام دوست گلم خوش آمدي به وبلاگ خودت لطفا نظر يادت نره و اين وبلاگ رو به دوستانت معرفي كن با تشكر مديريت

دریافت کد حرکت متن Online User